Alles wat je moet weten over het visum voor Indone
visum indonesie

Is een visum vereist voor Indonesië?



Visumvereisten voor Indonesië

Voor Nederlandse burgers is een visum vereist om Indonesië te kunnen bezoeken. Dit visum kan van tevoren online worden aangevraagd of bij aankomst op de luchthaven.

Visumvrijstelling

Er is een visumvrijstelling van 30 dagen voor toeristische doeleinden voor Nederlandse burgers die aankomen op bepaalde luchthavens en zeehavens in Indonesië. Voor een langer verblijf of andere doeleinden is een visum nodig.

Hoeveel moet ik betalen voor een Visa on arrival in Indonesië?



Visa on arrival kosten in Indonesië

Voor een Visa on arrival in Indonesië moet je als Nederlander $35 betalen. Dit bedrag kan contant in Amerikaanse dollars of in euro's worden voldaan.

Extra kosten bij Visa on arrival

Naast de standaard kosten van $35 kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht, afhankelijk van de duur van je verblijf en eventuele verlengingen van je visum. Zorg ervoor dat je voldoende contant geld bij je hebt om deze extra kosten te dekken.



Heb je een visum nodig voor Bali 2024

Is een visum vereist voor Indiërs die naar Bali reizen?



Visumvereisten voor Indiërs die naar Bali reizen

Ja, Indiërs die naar Bali reizen hebben een visum nodig. Dit kan een toeristenvisum zijn dat bij aankomst wordt verstrekt voor een verblijf van maximaal 30 dagen.

Uitzonderingen en aanvullende informatie

Er zijn enkele uitzonderingen op de visumplicht voor Indiërs, zoals voor diplomaten en officiële delegaties. Het is belangrijk om de meest recente informatie te controleren bij de Indonesische ambassade voordat u naar Bali reist.



Meer info: visum indonesie kosten

Is een visum vereist voor Bali in 2024?



Visumvereisten voor Bali in 2024

In 2024 is een visum vereist voor Nederlandse reizigers die naar Bali willen reizen. Het visum kan online worden aangevraagd of bij aankomst op de luchthaven worden verkregen, afhankelijk van de duur van het verblijf.

Visumvrijstelling

Er zijn bepaalde landen, waaronder Nederland, die in aanmerking komen voor visumvrijstelling voor een kort verblijf in Bali. Dit betekent dat Nederlandse reizigers voor een beperkte periode geen visum nodig hebben om het eiland te bezoeken. Het is echter belangrijk om de actuele visumvereisten te controleren voordat je op reis gaat.

Is een visum vereist voor Bali in 2024